Why Nobody Cares About Relatii cupluri

BDSM: sfaturi pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou in camera? Urmareste Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt interesat indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator indicatori cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Descoperire inainte de explorare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti gasi sisteme precum „Slave Central”. Impreuna cu gasirea partenerilor interesati, puteti la fel utilizati platforma pentru a localizeaza recomandari si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu ar trebui impiedica intalnire oameni singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau o echipa conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM experti de http://cashropv499.yousher.com/10-raspunsuri-gresite-la-intrebarile-sexuale-obisnuite-ii-cunosti-pe-cei-corecti asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte de a merge orice chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a veti fi cunoscator. Nu fret daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM idei: Salariu ingrijire

image

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie sa incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi interesati de mutare suplimentar, dupa aceea puteti cu siguranta verificati cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa prin casa. Instrumente precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru perechi, care stiu exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Unul dintre cel mai crucial BDSM sfaturi este ca trebuie parasiti pierdere precum si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu elegant - in special in piele naturala si. Desigur, este total pana la tu trebuie sa alege ce sa foloseste. Mai degraba decat comun lenjerie intima, BDSM utilizeaza oportunitatea de a manipulati un nou functie precum si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de coliere sau de latex costum, net si specialitate magazine furnizati o mare selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. regionala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da dat tema pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face usoara pentru alte eveniment invitati pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt excelent. Daca sunteti un sub, ati s-ar putea pune un guler precum si selecteaza o rochie care ofera la fel de mult acces la sanii si, de asemenea, mai jos jumatate posibil.

Important pentru BDSM incepatori: de acord asupra un sigur cuvant

Asemanator cu in toate diferite alte datorie joaca acele utilizare proeminenta si trimitere, o siguranta este intr-adevar important. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv in general la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM situatii. Deoarece exista amenintarea de actual disconfort, este de fapt important sa alege un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid recunoaste ca un indicator pentru a opri orice in acelasi timp. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu in general utilizati cu sexul care legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, constand din atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant potrivit totusi, deoarece subs ar putea fi ocazional inchis.

Fara jena

BDSM este unica practica care solicita o masiva suma de conteaza pe partenerul tau. Acesta este inseamna ca ar trebui fie precum si are un bun sens. Ar trebui trebuie mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, partenerul dvs. poate cu adevarat eliberati precum si bucurati-va sexul. La fel ca toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice rusine in acest . Dvs. si, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu eliberati cel mai mare precum si cel mai bun momente de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat complet confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe sentimentul tau intestinal si, de asemenea, decide: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? Daca esti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, metoda a acestuia ar trebui totusi bucurata de ambii participanti.

BDSM sfaturi: Ajutor asistenti

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu bun. Cu We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria precum si aduceti partenerul dvs. climax yourself - in ciuda daca ramane in camera de dormit, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare oriunde cu care selectati prost, tachinand vibratii. Cu murmur tacuta vibratii, subtire stil precum si controale activate pentru aplicatii Guts este ultim in discernamant.