How to Get Hired in the Filme porno Industry

BDSM: trucuri pentru cupluri

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Adera la Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt fascinat indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator idei vor asistenta veti face o inceput.

Descoperire inainte de experimentare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu pe net. Acolo veti gasi sisteme precum „Servent Central”. In plus fata de descoperirea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a gasi recomandari si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu ar trebui evita intalnire oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau un grup intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge cu BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie recunoscut inainte a merge orice fel de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a deveni familiarizat cu. Nu fret daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul functia acelor conferinte.

BDSM sfaturi: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca paddling. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti cu siguranta verificati cateva mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa via apartament sau condo. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru perechi, care stiu specific ce le place cum ar fi! Asta ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai crucial BDSM idei este ca trebuie parasiti toamna precum si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in stil - in special in piele naturala si, de asemenea, latex. Evident, este complet aproximativ tu trebuie sa selectezi ce sa imbraca. Spre deosebire de comun lenjerie, BDSM furnizeaza oportunitatea de a manipulati un nou datorie si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de coliere sau de latex chibrit, net precum si specializate magazine oferiti o uriasa alegere trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da dat stil pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie sa va asigurati preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face usoara pentru alte petrecere vizitatori pentru a intelege daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri stiletto sunt excelent. Daca sunteti un sub, ati puteti folosi un guler si alege o rochie care ofera la fel de mult acces la sanii si, de asemenea, redus cincizeci la suta fezabil.

Crucial pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un sigur cuvant

Asemanator cu in toate diferite alte rol joaca acele utilizare dominanta si trimitere, o siguranta este intr-adevar crucial. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista riscul de actual durere, este intr-adevar important sa alege un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat identifica ca un indicator pentru a opri orice in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu de obicei utilizati cu sexul care sexual - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi folosite, constand din atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna excelent totusi, deoarece subs poate fi in unele cazuri inchis.

Fara jena

BDSM este o unica metoda care solicita o semnificativa cantitate de incredere in companion. Acesta este inseamna ca trebuie sa fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui trebuie constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, partenerul dvs. poate intr-adevar eliberati si faceti placere sexul. La fel toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice mila in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci doar eliberati cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun momente de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

image

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe suspiciune precum si determina: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, metoda a acestuia ar trebui totusi bucurata de ambii persoane fizice.

BDSM sfaturi: Ajutor asistenti

Biciuri, restrictii precum si diverse alte Răsfoiți acest site sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. Prin We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si aduceti partenerul dvs. climax yourself - indiferent daca este in camera, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare oriunde cu care mergeti prost, tachinand vibratii. Cu murmur pasnica vibratii, subtire design si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Guts este suprem in discernamant.