Deveniți expert în Relații cupluri urmărind aceste 5 videoclipuri

BDSM: sugestii pentru cupluri

Intentionati sa incercati ceva nou in camera? Urmareste Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si, de asemenea, autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt fascinat oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator indicatori vor ajutor veti face o inceput.

Cunoastere inainte de explorare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa initial sa faceti studiu pe net. Acolo veti localizati platforme precum „Servent Central”. In plus fata de descoperirea partenerilor interesati, puteti si utilizati platforma pentru a descoperi indicatori si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie evita intalnire persoane singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau o echipa conferinta. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge cu BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte de a merge orice chiar mai mult. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti obisnuit cu. Nu va va faceti griji daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

image

BDSM sugestii: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin intens joc, ca exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare suplimentar, atunci puteti cu siguranta verificati cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant via apartament sau condo. Instrumente precum bici si lanturile sunt doar pentru perechi, ca inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Unul dintre unul dintre cele mai vital BDSM sugestii este ca trebuie parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este constant in voga - in special in piele naturala si, de asemenea, latex. Desigur, este in intregime pana la tu trebuie sa selectezi ce sa foloseste. Spre deosebire de tipic lenjerie, BDSM furnizeaza sansa de a lua pe un nou rol si, de asemenea, sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de coliere sau de latex chibrit, internet si specializate magazine dati o uriasa optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. regionala, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM evenimente, ti se da oferit stil pe pliant sau invitatii. In plus, ar trebui va asigurati preferintele dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte petrecere vizitatori pentru https://jeffreyeusw771-51.webselfsite.net/blog/2021/03/26/25-fapte-surprinz%C4%83toare-despre-filmul-porno a sti daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt excelent. Daca sunteti un sub, ati puteti purta un guler si, de asemenea, selecteaza o tinuta care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi precum si mai jos jumatate posibil.

Important pentru BDSM incepatori: de acord asupra un seif cuvant

Asemanator cu in toate celelalte rol joaca acele joc proeminenta si, de asemenea, trimitere, fara risc este foarte vital. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv in mod normal la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM circumstante. Deoarece exista riscul de genuine durere, este de fapt crucial sa alege un termen in prealabil cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii instant identifica ca o indicatie pentru a opri orice simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu in mod normal utilizati cu sexul si acel legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi folosite, constand din atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este constant ideal totusi, deoarece subs ar putea fi adesea legat.

Fara jena

BDSM este o distincta tehnica care are nevoie o semnificativa cantitate de conteaza pe partenerul tau. Acesta este metoda ca ar trebui fie si are un bun sens. Ar trebui trebuie mereu simti confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, partenerul dvs. poate cu adevarat eliberati si, de asemenea, bucurati-va sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice mila in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si cel mai bun minute de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe al saselea sens si ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? Daca esti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, practica a acestuia sa fie totusi apreciat de ambii persoane fizice.

BDSM idei: Ajutor asistenti

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. Via We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si aduceti companion climax yourself - in ciuda daca este in camera de dormit, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti entuziasm oriunde cu care selectati prost, tachinand vibratii. Cu murmur liniste vibratii, subtire design si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Guts este maxim in discretie.