Cum va fi sexul în 100 de ani?

Cele mai populare filme sexy din istorie

Fiecare din aceste filme includ puncte de referinta momente in cinema - momente folosit pentru a provoca, titilati, precum si pentru a apasati marginile.

Era 1964 cand Curtea Suprema Justitia Potter Stewart faimos s-a pronuntat impotriva o blasfemie situatie interzicere The Lovers a lui Louis Malle , furnizare suprem semnificatie a porno: "inteleg cand il vad." Erotica traieste mult mai mult viu la acel nivel de subiectivitate, si, de asemenea pe pelicula, verifica externe limitari ale ambiguitatii - mult sa se asigure ca am s-ar putea nu chiar stiu cand il vedem. Atate povesti despre sexuale treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o extinsa priviti in mijloc doua caractere niciodata niciodata indicat a fi impreuna; o tiv sau un scris de haine cateva mai sus, sau mai scurt, decat reperat in un public viata de zi cu zi; si de asemenea chiar un evidentiat cuvant sau fraza sugerand nespus, chiar neintentionat semnificatie. Si natural, uneori este aparent suficient ca toata lumea notificari, atunci cand o stea sau actrita dezvaluie toate, fete o scena insotitor sau simuleaza afectiune sub idilic, superb iluminare.

Toate din ceea ce inseamna sustine ca selectarea cel mai bun senzual filme se simte cu adevarat un pic ca decodare un test Rorschach al al unui autor propriu pofte de mancare precum si rata dobanzilor. Deoarece filme nu doar inregistrare legat de sex precum si fermecator vise, le le dezvaluie. Numarul de spectatori vazut, stare, un adolescent amuzant unde sunt foarte intai favorit stea a aparut in un costum de baie, aplicat ruj sau a aparut la un patinoar asemanator cu personificare a atractiei? Sau s-au trezit visand cu ochii deschisi referitor o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care doua personaje doar curatat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, exceptional subiectiva. Ca o consecinta, aceasta lista colecteaza cateva dintre reperul momente captate pe film , cele care discutat subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate si, de asemenea vedeta sau starlet in un rol care satisfacut sau transformat audienta ipoteze, sau doar inregistrat momente de farmec, pasiune sau sexualitate in filme adult provocator, suscitat sau transcendent mijloace . Unele sunt amuzante. Unele poate un pic infricosator. Altii insamantati cu risc, remuscari, bolnav, sau irepresionabil omenire. Dar toate sunt mai mult decat un pic cald.

Last Tango in Paris (1972

image

The Conformist de Bernardo Bertolucci nu a reusit pentru a face aceasta lista doar din cauza principal - in special, ca individ dorinta ramane supus, ignorat sau eclipsat de politic responsabilitate, altfel de asemenea emotional si, de asemenea, fizic suprimare. Cu toate acestea 2 ani mai tarziu, regizorul a distribuit unul dintre unul dintre cei mai aclamati actori in intreaga lume a arata un contrar scenariu - un barbat atat de asaltat de tragedie ca poate doar pleca direct in legat de sex licentiune. Controversa cu privire la scena „untului” si, de asemenea actrita Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex simulat, ea a sustinut „M-am simtit putin violata”), va, si posibil ar trebui, absolut nuanta cum se vede performantele si, de asemenea film deodata.

Emmanuelle 2 (1975)

Doar Emmanuelle de Jaeckin si, de asemenea, incarcaturi de nume imitatori si imitatori (cadere litere in numele ei, cum ar fi articole din imbracaminte) produs a in intreaga lume traditie din erotica anilor 1970 unde bogati tinere a luat o calatorie lume, copulat superb, anonim parteneri precum si au pacalit tabuurile din asa-numitul "potrivit" societate. Dar, chiar daca confesionalul carte pe care se bazeaza acest flagship franchise business nu fusese creat de real Emmanuelle Arsan dar ei sot, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) furnizat titlul personaj firma si, de asemenea imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte alte rate, constand din original pelicula.

The Hunger (1983)

Doar la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica pentru animale de companie Persoane fizice a lui Jacques Tourneur ca legata de sex pentru post-disco era Tony Scott si-a facut lansarea in regie cu aceasta idila incarcata sexual de, bine, una dintre cele mai atragatoare vampir cuplu din timp nesfarsit (David Bowie precum si Catherine Deneuve) incercand sa promoveze traditia, si, de asemenea viata lunga, intr-o perioada de cercetare stiintifica, si abundenta. Scott mareste stilul la unsprezece pe masura ce infatiseaza Miriam (Deneuve) cautand ​​confort in bratele omului de stiinta Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un remediu pentru decrepitudinea sa progreseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este alcatuita din erotica incarcata idile, nu toate la fel de reusite una ca cealalta dar majoritatea ele unic precum si gandite in foarte propriu metoda. (Lui ajustare Lolita, ca exemplu, este, in opinia mea, o exceptionala adaptare a cartii lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte cu adevarat practic pietonal de modern criterii, inca sex roleplay jocuri, sex sexual in public, precum si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in mare masura noutati, cel putin in mainstream cinema, cand Lyne descris aceste spectacol Kim Basinger si, de asemenea Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a compus si regizat acest uimitor pelicula referitor la un mut Scotiana numita Ada (Holly Seeker) comercializata in relatie conjugala cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) numai la cadea pentru unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) lucrat cu pentru a da munca de zi. Ceea ce incepe ca o poveste de thrall pentru aceasta doamna ajunge sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines chilipir cu Ada, initial pentru pianul ei, si mai tarziu, pentru iubire fizica care creste in o mai profunda precum si extra profund dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem produs aceasta poveste referitoare la trecut si, de asemenea, prezent, sex precum si dragoste, claritate, si complicatie intre Lucia (Paz Vega), draga Lorenzo (Tristan Ulloa), si, de asemenea, ocazii - multe sexual sau legat de sex - acela specificati lor parteneriat. Lucia Vega isi asuma sarcina in conexiunea totusi exista reciprocitate reala, deoarece acestea dau reciproc satisfactie, descoperirea reciproca a corpurilor ca o chestiune a memoriei masa musculara fara joc de cuvinte insemnat si crearea minute critic pentru viata lor emotionala.