15 termeni Toți cei din industria relațiilor cupluri ar trebui să știe

BDSM: sfaturi pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Urmareste Ana si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei si, de asemenea, disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt atras indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sfaturi cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte de experimentare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Slave Central”. In plus fata de descoperirea partenerilor interesati, puteti la fel utilizati sistemul pentru a localizeaza sugestii si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie evita intalnire persoane singur. https://lukascnmp962.mystrikingly.com/blog/14-intrebari-pe-care-s-ar-putea-sa-le-fie-frica-sa-le-intreba-i-despre-filmul Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau un grup intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice tip de mai departe. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni obisnuit cu. Nu va fret daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM sfaturi: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti cu siguranta verificati cateva mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa via apartament sau condo. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt numai pentru cupluri, care recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu si tu.

Cod Costum

Unul dintre unul dintre cele mai crucial BDSM idei este ca trebuie parasiti toamna precum si primavara dulap in dulap. Negrul este constant in stil - in special in piele naturala si, de asemenea, latex. Desigur, este total cat tu trebuie sa alegi ce sa imbraca. Spre deosebire de obisnuitul lenjerie, BDSM ofera oportunitatea de a abordati un nou datorie precum si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex costum, net si specialitate magazine dati o semnificativa selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa descoperiti scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da oferit stil pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte eveniment vizitatori pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri stiletto sunt optim. Daca sunteti un sub, ati s-ar putea purta un guler si, de asemenea, alege o tinuta care da la fel de mult acces la busturi si, de asemenea, redus jumatate fezabil.

Vital pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un risc gratuit cuvant

La fel in toate diferite alte rol joaca acele joc dominanta si intrare, fara risc este extrem de important. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in mod normal la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista riscul de genuine durere, este intr-adevar vital sa decide un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat recunoaste ca un semn pentru a renunta orice lucru mic in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu de obicei utilizati cu sexul care sexual - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi folosite, constand din atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant perfect totusi, deoarece belows poate fi ocazional inchis.

Fara rusine

BDSM este unica metoda care necesita o mare suma de incredere in partenerul tau. Acesta este metoda ca trebuie sa fie si, de asemenea, are sens. Ar trebui ar trebui mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati si, de asemenea, bucurati-va sexul. La fel toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice mila in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si cel mai bun momente de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

image

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe sentimentul tau intestinal si, de asemenea, decide: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, metoda a acestuia ar trebui totusi placuta de ambii persoane fizice.

BDSM sfaturi: Util ajutoare

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu. Prin We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria precum si aduceti companion climax on your own - indiferent daca ramane in dormitorul, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare oriunde cu care selectati prost, tachinand rezonante. Cu soapta liniste rezonante, subtire stil si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Guts este suprem in discretie.